Info voor grondgebruikers
Deze pagina is speciaal voor de grondgebruikers binnen het Land van Altena.
Het is van groot belang dat grondgebruikers en de uitvoerende jagers goed met elkaar samenwerken. Men heeft elkaar immers nodig. Via deze pagina kunnen de grondgebruikers binnen het Land van Altena elkaar tips geven voor het aanvragen van schadevergoeding bij het Faunafonds en hun ervaringen met het Faunafonds delen. Na elke melding zal er via de mail een bericht worden gestuurd naar de overige bij ons bekende grondgebruikers.
Hebt u iets te melden of nieuws dat van belang kan zijn voor uw mede grondgebruikers, neem dan contact op met WBE Land van Altena, via frsbeheerwbe.lva@ziggo.nl. De door u verstrekte informatie zal dan geplaatst worden op deze pagina, waarna de overige grondgebruikers een melding via de e-mail krijgen.

Kijkt u ook eens naar de laatste nieuwsitems links op de pagina. U kunt hier interessante nieuwsberichten lezen van actueel tot 2 jaar terug.

Instructies voor het aanmaken van account in Faunaschade.nl 

Instructiefilm melden van schade via Faunaschade.nl
Instructies voor het melden van faunaschade via Faunaschade.nl (PDF)
De wildbeheereenheid is de vereniging van lokale jachthouders en jagers die uitvoering geeft aan verantwoord en duurzaam wildbeheer.